«Ο Ντεσάμπ έχει συμβόλαιο έως το 2020 με τη Γαλλία»

«Ο Ντεσάμπ έχει συμβόλαιο έως το 2020 με τη Γαλλία»

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της Γαλλίας πριν τη λήξη του συμβολαίου του όπως δήλωσε ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν προβλέπεται σύντομα να βρεθεί στο «τιμόνι» της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, αφού ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα παραμείνει στο πόστο αυτό μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Το συμβόλαιο του Γάλλου τεχνικού λήγει το 2020, όπως ανακοίνωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και μέχρι τότε δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους τρικολόρ.

«Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει συμβόλαιο έως το 2020. Θα μείνει στη θέση αυτή έως το 2020» δήλωσε ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρετ, στον τηλεοπτικό σταθμό BFM TV. Ο ίδιος παράγοντας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις με τον Ζιντάν για ν’ αναλάβει κάποιο ρόλο στους «τρικολόρ».

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως ο Ντιτιέ Ντεσάμπ και ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, όταν αυτή κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ