Μαρσέλο : «Ο Νεϊμάρ μια μέρα θα παίξει στη Ρεάλ»

Μαρσέλο : «Ο Νεϊμάρ μια μέρα θα παίξει στη Ρεάλ»

Ο Μαρσέλο πιστεύει πως ο Νεϊμάρ θα αγωνιστεί κάποια μέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μαρσέλο μίλησε για τα σενάρια που θέλουν τον Νεϊμάρ να παίρνει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως είναι σίγουρος ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν κάποια στιγμή θα αγωνιστεί στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο αριστερός μπακ της βασίλισσας προετοιμάζεται με την Εθνική Βραζιλίας για το Μουντιάλ και μίλησε επίσης στους δημοσιογράφους αναφορικά με τους παίκτες που μπορούν να παίξουν στη Ρεάλ, αναφερόμενος στον Κριστιάνο:

«Ο Ρονάλντο δεν είναι ο ιδιοκτήτης της Ρεάλ Μαδρίτης: εάν ο πρόεδρος θέλει να πάρει κάποιον στην ομάδα του, θα το κάνει. Δεν μπορούμε να λέμε πως υπάρχει ήδη κάποιος και δεν μπορεί να έρθει ο Νεϊμάρ».

Στη συνέχεια εξέφρασε τη σιγουριά ότι ο Νεϊμάρ, θα παίξει κάποια στιγμή στη Βασίλισσα: «Όλοι στα αποδυτήρια επιθυμούν την παραμονή του Κριστιάνο αλλά για τον Νεϊμάρ οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές. Η Ρεάλ θα πρέπει πάντα να βρίσκεται στο κυνήγι των καλύτερων παικτών. Μία ημέρα, δεν ξέρω πότε, ο Νεϊμάρ θα παίξει στη Ρεάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ