Ντέλε Άλι : «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ»

Ντέλε Άλι : «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ»

Ο Ντέλε Άλι εξέφρασε τη φιλοδοξία της εθνικής Αγγλίας για το προσεχές Μουντιάλ, δηλώνοντας πως στόχο της αποτελεί η κατάκτηση του τροπαίου.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντέλε Άλι, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το στόχο της εθνικής Αγγλίας στο προσεχές Μουντιάλ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Τότεναμ έκανε λόγο για κατάκτηση του τροπαίου από τα «τρία λιοντάρια», παρότι δεν θεωρούνται σε καμία περίπτωση φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Πάμε εκεί για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο και θα απογοητευτούμε πολύ αν τερματίσουμε δεύτεροι. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να θέσουμε όρια σε αυτό, ο ουρανός είναι το όριό μας. Έχουμε μία νεανική και πεινασμένη ομάδα, η οποία θέλει να πετύχει κάτι μεγάλο. Θέλουμε να ενώσουμε τη χώρα και να πετύχουμε κάτι σπουδαίο.

Έχουμε μερικούς εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και κάποιους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τους νεότερους. Μεγαλώνοντας, αυτές είναι οι στιγμές τις οποίες ονειρευόμασταν να είμαστε μέρος τους και τώρα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε», είπε ο 22χρονος μεταξύ άλλων, κάνοντας γνωστή τη φιλοδοξία του για τη φετινή διοργάνωση.

Ο Ντέλε Άλι πραγματοποίησε συνολικά 50 εμφανίσεις και πέτυχε 14 γκολ τη σεζόν που μόλις έλαβε τέλος, ενώ θεωρείται ένας εκ των πιο ταλαντούχων μεσοεπιθετικών όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και παγκοσμίως, με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης να τον έχουν τοποθετημένο στο «ραντάρ» τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ