Πογκμπά : «Όταν περπατάει ο Μέσι δεν τον κριτικάρει κανείς»

Πογκμπά : «Όταν περπατάει ο Μέσι δεν τον κριτικάρει κανείς»

Ο Πολ Πογκμπά μίλησε για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε στο φιλικό της Γαλλίας με την Ιταλία, τονίζοντας πως δεν μπορεί κανείς να του πει πως να συμπεριφέρεται στο γήπεδο.

Οι αποδοκιμασίες που άκουσε την στιγμή που έγινε αλλαγή στο φιλικό της Γαλλίας με την Ιταλία, δεν ενόχλησαν τον Πολ Πογκμπά. Ο μέσος της εθνικής Γαλλίας, σε γκάλοπ για το αν θα πρέπει να ξεκινήσει βασικός στην πρεμιέρα του Μουντιάλ κόντρα στην Αυστραλία καταψηφίστηκε από τους φίλους των τρικολόρ με ποσοστό 73%

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε, ξεκαθάρισε πως αδιαφορεί για το τι λέει ο κόσμος και απλά θα παίζει μπάλα με το ίδιο στυλ που παίζει ως τώρα, ενώ συνέκρινε την περίπτωσή του με του Λιονέλ Μέσι για την αρνητική κριτική που δέχεται.

«Πάντα έτσι παίζω. Κερδίζω ή χάνω. Αυτό είναι το στυλ μου. Όταν περπατάει ο Μέσι δεν τον κριτικάρεις γιατί περπατάει. Θα το κάνεις αυτό όταν βάζει τρία γκολ σε κάθε ματς; Έχω φτάσει ως εδώ γιατί είμαι αυτός που είμαι. Κανείς δε θα μου πει πως να συμπεριφέρομαι στο γήπεδο. Ο καθένας έχει την άποψή του και την σέβομαι. Αλλά δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τους πάντες, ούτε και να αγαπηθούμε. Δεν χρειάζεται επομένως να με αγαπήσετε κι εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ