Αυστρία – Γερμανία 2-1

Αυστρία – Γερμανία 2-1

Η Γερμανία σε ένα ματς που ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση λόγω βροχής, έχασε από την Αυστρία με 2-1, σε ένα από τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας των Πάντσερ πριν το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η Αυστρία φιλοξένησε τη Γερμανία εντός έδρας στο γήπεδο της πόλης Κλάγκενφουρτ, με τους Γερμανούς να βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους, λίγο πριν αναχωρήσουν με προορισμό τα γήπεδα της Ρωσίας. Το ματς βέβαια άρχισε με περισσότερη από μία ώρα καθυστέρησης λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπληξε την περιοχή και ήταν αυτό της επανόδου του για μήνες τραυματία Μάνουελ Νόιερ για τη Νατσιονάλμανσαφτ.

Όταν τελικά το ματς ξεκίνησε, οι Γερμανοί ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με γκολ του Οζίλ στο 11’ για το 1-0 που ήταν τελικά και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Λεβ έκανε αρκετές αλλαγές σε αντίθεση με τον ομοεθνή προπονητή των Αυστριακών Φράνκο Φόντα.

Οι αλλαγές αυτές στοίχησαν σε ομοιογένεια και ρυθμό στους φιλοξενούμενους, με αποτέλσεσμα οι Αυστριακοί μπροστά στο κοινό τους να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και με δύο γκολ από τους Χίντερεγκερ (53’) και Σοπφ (69’) πήραν τη νίκη με το 2-1 να είναι το τελικό σκορ και τους Γερμανούς να δέχονται πλήγμα στο γόητρό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ