Σφοδρή επίθεση του Ιράν στην ΕΠΟ

Σφοδρή επίθεση του Ιράν στην ΕΠΟ

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν καταφέρθηκε κατά της ΕΠΟ, με αφορμή την ακύρωση της φιλικής αναμέτρησης της Ελλάδας κόντρα στο Ιράν και προανήγγειλε περαιτέρω δράσεις.

Το Ιράν των «δικών μας» Μασούντ, Χατζισαφί αι Ανσαριφάρντ, προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Ρωσίας και στο πλαίσιο αυτό οι Ιρανοί είχαν κλείσει ένα φιλικό με την Εθνική Ελλάδος.

Το φιλικό αυτό τελικά ματαιώθηκε με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία του Ιράν (FFIRI) επιτέθηκε κατά της ΕΠΟ με μια δριμεία ανακοίνωση που δημοσίευσε στο επίσημο σάιτ της και κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εκφράζει βαθύτατη λύπη για την έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Θα υποβάλουμε έκθεση στη FIFA και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις νομικές δυνατότητες για να λάβουμε αποζημίωση για όλες τις αθλητικές και οικονομικές απώλειες που έχουμε υποστεί. Επιπρόσθετα ανακοινώνουμε ότι διακόπτουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έως ότου η FIFA εξετάσει την έκθεσή μας ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ