Προλαβαίνει το Μουντιάλ ο Σαλάχ!

Προλαβαίνει το Μουντιάλ ο Σαλάχ!

Ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Αιγύπτου, Καλέντ Αμπντούλ Αζίζ τόνισε πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των φαραώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Αιγύπτου, Καλέντ Αμπντούλ Αζίζ εμφανίστηκε καθησυχαστικός όσον αφορά στη σοβαρότητα του τραυματισμού του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο υπουργός είναι αισιόδοξος ότι ο σταρ της Λίβερπουλ και της εθνικής Αιγύπτου θα δώσει κανονικά το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Σε σχετική ανακοίνωση της αιγυπτιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναφέρεται πως το πρόβλημα του Σαλάχ περιορίζεται στους συνδέσμους που βρίσκονται στην άρθρωση του ώμου. Στο ίδιο κείμενο, προστίθεται με έμφαση πως ο ιατρός της εθνικής ομάδας, Μοχάμεντ Αμπου Αλ Αλα, είναι αισιόδοξος για την αποθεραπεία του «Φαραώ» και κατά συνέπεια για την συμμετοχή του στο Μουντιάλ, που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Ρωσίας από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου.

«Η διάγνωση είναι μία κάκωση στους συνδέσμους του ώμου. Δύο εβδομάδες είναι η αναμενόμενη διάρκεια της θεραπείας, θεού θέλοντος. Το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ έχει έρθει σε επαφή με αυτό της εθνικής Αιγύπτου και θα τους στείλει τις ακτινογραφίες, συμφωνώντας για τη μέθοδο της θεραπείας. Συμφωνήθηκε ότι ο Σαλάχ θα παραμείνει στο Λίβερπουλ για να λάβει την κατάλληλη θεραπεία κι αποκατάσταση και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην αποστολή της Αιγύπτου στην Ιταλία.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, θεού θέλοντος, θα είναι στην αποστολή της Αιγύπτου για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 4 Ιουνίου. Θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγες μέρες μετά τον τελικό. Η πίστη, η αποφασιστικότητα κι ο πατριωτισμός του Μοχάμεντ, θα τον βοηθήσουν να περάσει γρήγορα αυτή τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ