Η τεχνολογία προέβλεψε τον νικητή του Μουντιάλ!

Η τεχνολογία προέβλεψε τον νικητή του Μουντιάλ!

Η εταιρεία USB μέσω 18 αναλυτών και 10000 εξομοιώσεων, κατέληξε στις πιθανότητες των ομάδων να κατακτήσουν το Μουντιάλ της Ρωσίας!

Η εταιρεία USB, για άλλη μια φορά προσπαθεί να δώσει την πρόβλεψή της ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας που ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα. Για αυτό το λόγο επιστράτευσε 18 ειδικούς αναλυτές, οι οποίοι συνέλεξαν κάθε διαθέσιμο στοιχείο και υπολόγισαν κάθε πιθανή παράμετρο για καθεμία από τις 32 ομάδες. Στη συνέχεια τρέχοντας σε ειδικό πρόγραμμα όλα τα δεδομένα, προχωρήσαν σε 10000 εξομοιώσεις για να βγάλουν με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια το αποτέλεσμά τους.

Και αυτό δίνει νικήτρια τη Γερμανία σε ποσοστό 24%. Δεύτερη έρχεται η Βραζιλία (19,8%), την ώρα που Τρίτη και με διαφορά από τον… ανταγωνισμό έρχεται η Ισπανία (16,1%). Ακολουθούν οι Αγγλία (8,5%), Γαλλία (7,3%), ενώ το φιλόδοξο και εξαιρετικά ποιοτικό Βέλγιο βρίσκεται στην έκτη θέση (5,3%).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι Μέσι και Ρονάλντο δεν έχουν πιθανότητες για κάτι καλό, αφού η Αργεντινή συγκεντρώνει ποσοστό 4,9% και η Πορτογαλία 3,1%. Πάνω μόνο από τις Ουρουγουάη (1,8%), Ελβετία (1,8%) και Μεξικό (1,8%). Βέβαια, η εν λόγω εταιρία είχε προβλέψει νικήτρια για το Μουντιάλ του 2014 τη Βραζιλία, οπότε ας κρατάμε… μικρό καλάθι!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ