Πρίγιοβιτς : Στην 25άδα της Σερβίας για το Μουντιάλ

Πρίγιοβιτς : Στην 25άδα της Σερβίας για το Μουντιάλ

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπαίνοντας και στην 25άδα της Σερβίας για το Μουντιάλ βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έκανε φέτος μια φοβερή σεζόν με τον ΠΑΟΚ φτάνοντας τα 27 γκολ σε 39 επίσημα παιχνίδια. Όλη τη χρονιά ήταν μέσα στις κλήσεις της Εθνικής Σερβίας και εξ αρχής συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τώρα όμως ο στράικερ του ΠΑΟΚ μπήκε και στην τελική 25άδα. Η επίσημη ανακοίνωση της σερβικής ομοσπονδία θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (21/5), ωστόσο το σάιτ «Kurir.rs» παρουσίασε ένα αποκλειστικό θέμα με τα ονόματα των 25 ποδοσφαιριστών που θα συνθέσουν την αποστολή των Σέρβων στην προετοιμασία για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από τους 25 παίκτες οι οποίοι θα προετοιμαστούν για δύο εβδομάδες στην Αυστρία πριν μεταβούν στη Ρωσία, τελικά δύο θα «κοπούν» για να προκύψει η τελική 23άδα της αποστολής.

Μεταξύ των 25 ποδοσφαιριστών, βρίσκεται και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος λογικά θα είναι και στην τελική αποστολή.

Οι υπόλοιποι 24 που επέλεξε ο Σέρβος ομοσπονδιακός τεχνικός, Μλάντεν Κρσταϊτς (σύμφωνα πάντα με το σάιτ «Kurir.rs») είναι οι: Βλάντιμιρ Στοϊκοβιτς (Παρτιζάν), Πρέντραγκ Ραϊκοβιτς (Μακάμπι), Μάρκο Ντμίτροβιτς (Εϊμπαρ), Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς (Ζενίτ), Αντόνιο Ρουκάβινα (Βιγιαρεάλ), Ντούσαν Μπάστα (Λάτσιο), Νίκολα Μαξίμοβιτς (Φιορεντίνα), Ντούσκο Τόσιτς (Μπεσίκτας), Μίλος Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Αλεξάνταρ Κολάροφ (Ρόμα), Ιβάν Ομπράντοβιτς (Άντερλεχτ), Νεμάνια Μάτιτς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λούκα Μιλιβόγεβιτς (Κρίσταλ Πάλας), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς (Λάτσιο), Αντέμ Λιάγιτς (Γιουβέντους), Μιγιάτ Γκασίνοβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μάρκο Γκρούγιτς (Κάρντιφ), Νεμάνια Γκούντελι (Γκουανζού), Νεμάνια Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας), Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (Φούλαμ), Ντούσαν Τάντιτς (Σαουθάμπτον), Φίλιπ Κόστιτς (Αμβούργο) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (Μπενφίκα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ