Λεβ : «Δεν έχουμε αποφασίσει για τον Νόϊερ»

Λεβ : «Δεν έχουμε αποφασίσει για τον Νόϊερ»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για την κατάσταση του Μάνουελ Νόιερ και τόνισε πως θα αποφασίσει αν θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ρωσίας μετά τα φιλικά.

Το κυρίαρχο ζήτημα αναφορικά με την επιλογή της εθνικής Γερμανίας, που θα λάβει μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας, είναι χωρίς αμφιβολία η συμμετοχή του Μάνουελ Νόιερ στην 23αδα που θα δηλώσει τις προσεχείς ημέρες, ο Γιόακιμ Λεβ.

Ο Γερμανός «εκλέκτορας» τοποθετήθηκε δημόσια και ήταν σαφής: «Θα βάλουμε όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και θα αποφασίσουμε. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να έλθει στο Μουντιάλ, εάν δεν παίξει στον ελάχιστο αριθμό των φιλικών αναμετρήσεων που θα γίνουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Θα παίξουμε με την Αυστρία και την Σαουδική Αραβία. Κάπου εκεί θ΄ αποφασίσουμε εάν είναι πιθανή η συμμετοχή του Νόιερ. Προς το παρόν είναι στην προεπιλογή, καθώς έχει αποθεραπευθεί πλήρως από τον τραυματισμό του».

Υπενθυμίζεται, ότι ο κορυφαίος τερματοφύλακας των τελευταίων ετών, λείπει από τους αγωνιστικούς χώρους από τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς υπέστη κάταγμα στο πόδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ