Στο προπονητικό τιμ της Κολομβίας ο Καμπιάσο

Στο προπονητικό τιμ της Κολομβίας ο Καμπιάσο

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ, καθώς εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ της εθνικής Κολομβίας.

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο θα ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Κολομβίας ύστερα από εισήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού των καφετέρος, Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ρωσίας, καθώς ο προπονητής των κίτρινων τον επέλεξε με σκοπό να συμβάλλει στην προσπάθεια της Κολομβίας.

Ο Πέκερμαν γνωρίζει τον Καμπιάσο από την κοινή τους θητεία στην εθνική Αργεντινής (τόσο στις μικρές ηλικιακά ομάδες, όσο και στην πρώτη και το Μουντιάλ 2006), όπου ο Κούτσου ήταν παίκτης του Αργεντινού προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ένταξη του Καμπιάσο στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Κολομβίας αναμένεται να είναι μόνο για το Μουντιάλ, καθώς ο Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν κλείνει τον κύκλο του κι αποχωρεί μετά τη διοργάνωση.

Η εθνική Κολομβίας βρίσκεται στον όγδοο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας με Ιαπωνία (19/6, Σάρανσκ), Πολωνία (24/6, Καζάν) και Σενεγάλη (28/6, Σαμάρα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ