Οριστικά εκτός Μουντιάλ ο Γιόχανσον

Οριστικά εκτός Μουντιάλ ο Γιόχανσον

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε Μέσα της πατρίδας του, δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί εγκαίρως για να συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, ήταν ο άνθρωπος που με το γκολ του στα μπαράζ της Σουηδίας με την Ιταλία, έδωσε την πρόκριση επί της ουσίας στην πατρίδα του και… χάρισε επώδυνο αποκλεισμό στους Ιταλούς.

Στο εκτός έδρας ματς στο Σαν Σίρο, ο Γιόχανσον έπαθε ρήξη χιαστού και από τότε επιδόθηκε σε έναν αγώνα δρόμου για να καταφέρει να αποθεραπευτεί εγκαίρως. Όπως όμως δήλωσε ο ίδιος στην Aftonbladet, δεν τα κατάφερε…

«Είναι κάτι απογοητευτικό, αλλά όχι κάτι που δεν περίμενα. Υπήρχαν πολλά πράγματα που θα έπρεπε να ξεπεραστούν για να γίνει πραγματικότητα η παρουσία μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αυτό δεν έγινε τελικά.

Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, από το να δώσω την στήριξη μου στην ομάδα από τον καναπέ, παρακολουθώντας την προσπάθεια της μέσω της τηλεόρασης. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι έτοιμος για τις μάχες που με περιμένουν την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ