Χάλγκριμσον : «Στόχος μας η πρόκριση στα νοκ άουτ»

Χάλγκριμσον : «Στόχος μας η πρόκριση στα νοκ άουτ»

Για τη συμμετοχή της Εθνικής Ισλανδίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας μίλησε ο προπονητής της, Χεϊμίρ Χάλγκριμσον.

Πανέτοιμοι να κάνουν την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα να ασχοληθεί μαζί τους για ακόμη μία φορά, είναι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της εθνικής Ισλανδίας. Πριν από δύο χρόνια, οι «Βίκινγκς» έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στα γήπεδα της Γαλλίας, καθώς ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο EURO 2016.

Δύο χρόνια μετά, η Ισλανδία προετοιμάζεται για την κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή, που θα φιλοξενηθεί από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου στα γήπεδα της Ρωσίας. Στην παρθενική της εμφάνιση σε Μουντιάλ, η Ισλανδία έχει κληρωθεί στον 4ο όμιλο με αντιπάλους την Αργεντινή, την Κροατία και την Νιγηρία.

«Θα είναι τρείς δύσκολοι αγώνες με ομάδες που έχουν μεγάλη εμπειρία από το παγκόσμιο κύπελλο. Σε αντίθεση μ΄ εμάς που δεν έχουμε καθόλου», δήλωσε σχετικά ο Ισλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός, Χεϊμίρ Χάλγκριμσον και πρόσθεσε: «Ομως στο EURO 2016, κάναμε τα καλύτερα παιχνίδια μας απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Πιστεύουμε πάντα ότι θα νικήσουμε στους αγώνες μας. Ομως η επιτυχία δεν έχει ως όριο το παγκόσμιο κύπελλο. Οφείλουμε να συνεχίσουμε να προοδεύουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ