Γιόχανσον : Οι Σουηδοί δίνουν ελπίδες στον παίκτη για το Μουντιάλ

Γιόχανσον : Οι Σουηδοί δίνουν ελπίδες στον παίκτη για το Μουντιάλ

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να προλάβει το Μουντιάλ, αλλά οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν το παλεύει να γυρίσει νωρίτερα στα γήπεδα!

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στις 14 Νοεμβρίου 2017. Ο Σουηδός χαφ της ΑΕΚ είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στη ρεβάνς με την Ιταλία για την είσοδο στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της πατρίδας του στις αρχές Μαρτίου είχε δηλώσει ότι ευελπιστεί να αποτελέσει μέλος της Σουηδίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Για την ΑΕΚ απομένει μόνο ο τελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο ως επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, από τον οποίο προφανώς και θα λείπει ο Γιόχανσον.

Όμως, ο 27χρονος μέσος ενδέχεται να προλάβει το Μουντιάλ που αρχίζει σε κάτι παραπάνω από έναν μήνα, όπως υποστηρίζει η σουηδική ιστοσελίδα fotbollskanalen. Ο προπονητής των Σουηδών, Γιάνε Αντερσον, έχει μια βδομάδα περιθώριο να ανακοινώσει το 23μελές ρόστερ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως και να ‘χει, θα πρέπει να διαπιστωθεί αν ο Γιόχανσον είναι σε θέση να αγωνιστεί έστω και για περιορισμένο χρόνο, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο χρήσιμους παίκτες της Εθνικής Σουηδίας στη μεσαία γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ