CIES : Φαβορί για το Μουντιάλ η Ισπανία

CIES : Φαβορί για το Μουντιάλ η Ισπανία

Η Ισπανία είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Μουντιάλ, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών.

Το διεθνές Αθλητικό Κέντρο Σπουδών, CIES, πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με το ποια εθνική ομάδα είναι η επικρατέστερη για να γίνει η νέα πρωταθλήτρια κόσμου. Το Μουντιάλ της Ρωσίας ξεκινάει τον άλλο μήνα και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής.

Το CIES για την έρευνά του χρησιμοποίησε έναν δείκτη ισχύος ο οποίος συνδυάζει τον μέσο όρο των αγώνων που έχουν συμμετάσχει οι 23 παίκτες κάθε ομάδας, που έχουν παίξει περισσότερο με το εθνόσημο στα προκριματικά του Μουντιάλ, με τους συλλόγους τους στα πρωταθλήματά τους από την 1η Ιουλίου 2017, με το μέσο επίπεδο των συλλόγων που αγωνίζεται ο καθένας.

Έτσι, τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας ανέδειξαν φαβορί την Εθνική Ισπανίας, με τη Βραζιλία να είναι στη δεύτερη θέση και τη Γαλλία στην τρίτη. Ακολουθούν οι Γερμανία, Αγγλία, Βέλγιο, Αργεντινή, Κροατία, Πορτογαλία και Ελβετία στην πρώτη δεκάδα. Όσο για τις δύο τελευταίες, αυτές είναι η Σαουδική Αραβία και ο Παναμάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ