Γερμανική Υπηρεσία φοβάται τρομοκρατικό χτύπημα στο Μουντιάλ!

Γερμανική Υπηρεσία φοβάται τρομοκρατικό χτύπημα στο Μουντιάλ!

Κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος στο Μουντιάλ από μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους» με καταγωγή από τη Ρωσία φοβάται γερμανική Υπηρεσία.

Μεγάλο κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας «βλέπει» η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία κατά του Εγκλήματος (ΒΚΑ), σύμφωνα με εσωτερική έκθεση την οποία επικαλείται σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Bild.

Ο φόβος ενός τρομοκρατικού χτυπήματος είναι υπαρκτός, καθώς στη Ρωσία αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 1.500.000 φίλαθλοι απ’ όλο τον κόσμο, ενώ όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Είναι σίγουρο πως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά σε όλες τις πόλεις όπου θα φιλοξενηθούν παιχνίδι, αλλά σύμφωνα με τo δημοσίευμα της Bild, η ΒΚΑ εκτιμά ότι ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος αυξάνεται αρκετά λόγω της ύπαρξης πολλών ισλαμιστικών οργανώσεων στη Ρωσία.

Μάλιστα ο ISIS έχει απειλήσει αρκετές φορές μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου και μάλιστα με τρόπο αρκετά ανατριχιαστικό, κάτι το οποίο επισημαίνεται στην έκθεση της γερμανικής Υπηρεσίας.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ