Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 : Βγαίνουν σε κυκλοφορία τα αυτοκόλλητα της Panini

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 : Βγαίνουν σε κυκλοφορία τα αυτοκόλλητα της Panini

Την Πέμπτη, 22 Μαρτίου, θα αρχίσουν να πωλούνται τα αυτοκόλλητα της Panini για το άλμπουμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. 

Η μανία που κρατά σε εγρήγορση τους ποδοσφαιρόφιλους εδώ και δεκαετίες κορυφώνεται πριν από κάθε σπουδαία διοργάνωση του αθλήματος και όχι άδικα. Αυτό θα συμβεί φυσικά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η Panini ανακοίνωσε πως από την Πέμπτη, 22 Μαρτίου, θα τεθούν σε κυκλοφορία τα αυτοκόλλητα των 32 χωρών και των ποδοσφαιριστών τους, αυτοκόλλητα τα οποία θα συμπληρώσουν το επίσημο άλμπουμ του ερχόμενου Μουντιάλ.

Η επισημοποίηση έγινε μέσω του twitter της εταιρίας, η οποία χρησιμοποίησε στην αναγγελία της και το hashtag #GotGotNeed. Το πρώτο άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1970, στο Μουντιάλ το Μεξικό, ενώ το φετινό τεύχος (υπ’ αριθμόν 12) θα έχει 80 σελίδες, συν ακόμα δύο με πληροφορίες για κάθε συμμετέχουσα.

Θυμίζουμε πως οι χώρες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση της σπουδαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης είναι οι Ρωσία, Βραζιλία, Ιράν, Ιαπωνία, Μεξικό, Βέλγιο, Νότιος Κορέα, Σαουδική Αραβία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Νιγηρία, Κόστα Ρίκα, Πολωνία, Αίγυπτος, Ισλανδία, Σερβία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ουρουγουάη, Αργεντινή, Κολομβία, Παναμάς, Σενεγάλη, Μαρόκο, Τυνησία, Ελβετίας, Κροατία, Σουηδία, Δανία, Αυστραλία και Περού.

Το άλμπουμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018

Εκατό ημέρες απέμειναν για τη σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ