Αυστραλία : Με Μπερτ Φαν Μάαρβικ στο Μουντιάλ

Αυστραλία : Με Μπερτ Φαν Μάαρβικ στο Μουντιάλ

Ο Μπερτ Φαν Μάαρβικ που έφτασε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010, θα καθοδηγήσει την Αυστραλία στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αυστραλίας (FFA). Ο 65χρονος Ολλανδός τεχνικός, που πρόσφατα προπονούσε τη Σαουδική Αραβία, αντικαθιστά τον Αγγελο Ποστέκογλου, ο οποίος παραιτήθηκε, μετά την εξασφάλιση, μέσω play-off, […]

Ο Μπερτ Φαν Μάαρβικ που έφτασε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010, θα καθοδηγήσει την Αυστραλία στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αυστραλίας (FFA).

Ο 65χρονος Ολλανδός τεχνικός, που πρόσφατα προπονούσε τη Σαουδική Αραβία, αντικαθιστά τον Αγγελο Ποστέκογλου, ο οποίος παραιτήθηκε, μετά την εξασφάλιση, μέσω play-off, της συμμετοχής των Socceroos, στο Μουντιάλ 2018.

«Αυτό είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας, ο Μπερτ Φαν Μάαρβικ είναι παγκόσμιας κλάσης», δήλωσε ο πρόεδρος της FFA Στίβεν Λόου. «Πήγε την Ολλανδία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010, οδήγησε τη Σαουδική Αραβία σε απευθείας πρόκριση και το σημαντικότερο είναι ότι γνωρίζει πολλά για την ομάδα μας και πώς παίζουμε γιατί μελέτησε στενά επειδή συμμετείχε στον ίδιο όμιλο με εμάς. Αυτές οι εμπειρίες τον καθιστούν μια συναρπαστική επιλογή».

Η Αυστραλία θα παίξει με Γαλλία, Δανία και Περού στο Μουντιάλ, στην τέταρτη διαδοχική εμφάνισή της σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Φαν ΜάαρβικΔυτ. ΑυστραλίαΣαουδική ΑραβίαΟλλανδία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ