Μουντιάλ : Πανικός για τα εισιτήρια

Μουντιάλ : Πανικός για τα εισιτήρια

Απίστευτη είναι η ζήτηση για τα εισιτήρια του Μουντιάλ της Ρωσίας με τις αιτήσεις στη FIFA να ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια.

Έχοντας απομείνει 149 ημέρες μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας, η ζήτηση για τα εισιτήρια της κορυφαίας διοργάνωσης, συνεχίζει να αυξάνεται, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.

Συνολικά 3.141.163 εισιτήρια έχουν ζητηθεί από τις 5 Δεκεμβρίου, με το τρέχον διάστημα πωλήσεων για online εισιτήρια στη FIFA.com/tickets, να διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Οι περισσότερες από τις αιτήσεις προέρχονται από τη Ρωσία, με τους φιλάθλους από τη Γερμανία, την Αργεντινή, το Μεξικό, τη Βραζιλία, το Περού, την Κολομβία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Πολωνία και την Κίνα, να  αντιπροσωπεύουν τις πρώτες δέκα χώρες από το εξωτερικό. Συνολικά, η διεθνής ζήτηση αντιπροσωπεύει το 38%.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αγορά αποκλειστικά στο FIFA.com/tickets. Oι φίλαθλοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για όλους τους αγώνες, εκτός από το εναρκτήριο παιχνίδι και τον τελικό. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτούμενων εισιτηρίων υπερβαίνει το διαθέσιμο απόθεμα, τότε θα γίνει κλήρωση, στις 31 Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ