Παρί Σεν Ζερμέν : Προτεραιότητά της ο Καντέ για το καλοκαίρι

Παρί Σεν Ζερμέν : Προτεραιότητά της ο Καντέ για το καλοκαίρι

Οι Παριζιάνοι χρειάζονται έναν αμυντικό χαφ από το πρώτο ράφι για να πλαισιώσει τον Τιάγκο Μότα στη μεσαία γραμμή ή ακόμα να τον αντικαταστήσει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Η πρωτοπόρος του φετινού γαλλικού πρωταθλήματος έχει ανάγκη από έναν έμπειρο αμυντικό μέσο για να σταθεί επάξια πλάι στον Τιάγκο Μόττα, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Μάλιστα, το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Ιταλού αμυντικού μέσου λήγει το επόμενο καλοκαίρι έχει βάλει σε σκέψεις τους διοικούντες την Παρί. Καθώς, με την παρουσία των Ραμπιό και Βεράτι, δεν της εγγυάται κανείς ότι δεν θα έχει προβλήματα στη μεσαία γραμμή. Θυμίζουμε πως ο 35χρονος πια Μότα βρίσκεται στους Παριζιάνους από το 2012 και στην ομάδα θεωρούν πως η παρουσία του έχει κάνει τον κύκλο της. Οπότε, εκτός απροόπτου, δεν θα του ανανεώσουν το συμβόλαιο και το καλοκαίρι θα αποχωρήσει.

Να αναφέρουμε πως ο Καντέ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, άρα για να φορέσει τη φανέλα της Παρί, πρέπει οι Γάλλοι να καταβάλλουν κάτι παραπάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο 26χρονος μέσος θα αγωνιστεί εν τέλει στην ομάδα της πόλης στην οποία γεννήθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ