Χαβιέρ Παστόρε : Όρκοι αιώνιας αγάπης με την Παρί

Χαβιέρ Παστόρε : Όρκοι αιώνιας αγάπης με την Παρί

Τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το τέλος της καριέρας του θέλει να φοράει ο Χαβιέρ Παστόρε, όπως υπογράμμισε με δηλώσεις του.

Καμία πρόθεση να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ο Χαβιέρ Παστόρε. Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ιταλικά ΜΜΕ ήθελαν τον Αργεντινό χαφ να τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ.

Όμως, κάτι δεν ισχύει, όπως τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του, βγάζοντας… οφσάιντ τον συμπαίκτη του, Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος είχε αποκαλύψει σε γαλλικές ιστοσελίδες πως «ο Παστόρε έχει κάνει γνωστό στην ομάδα πως θέλει να φύγει. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν συμφωνούν μαζί του».

Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης της Παλέρμο, υπογράμμισε: «Ποτέ δεν έχω μιλήσει με τον Τιάγκο Σίλβα για το μέλλον μου ή για τα προβλήματα που με απασχολούν. Ποτέ δεν έχω φορτώσει κάποιον με επιπρόσθετη πίεση. Δεν ήξερε τι με απασχολούσε, με αποτέλεσμα ν’ αργήσω.

Επαναλαμβάνω: τ’ όνειρό μου ήταν και παραμένει να κλείσω την καριέρα μου στην Παρί. Πάντα στη ζωή μου ήμουν πιστός. Είναι ψέματα αυτά που γράφονται ότι θέλω να φύγω», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ