Παπέν για Μήτρογλου : «Δεν έχει αυτοπεποίθηση, δεν τροφοδοτείται όσο πρέπει»

Παπέν για Μήτρογλου : «Δεν έχει αυτοπεποίθηση, δεν τροφοδοτείται όσο πρέπει»

O θρυλικός παλαίμαχος επιθετικός της Μαρσέιγ, Ζαν Πιερ Παπέν μίλησε για τον Κώστα Μήτρογλου επισημαίνοντας ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση και πως κάνει πολύπλοκα τα απλά στο παιχνίδι του.

Η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας της Γαλλίας. Ο επιθετικός της Μαρσέιγ δεν έχει δείξει αυτά που περίμεναν στη Μασσαλία και οι κριτικές δίνουν και παίρνουν προς το πρόσωπό του.

Με αφορμή τις κριτικές αυτές, ο άλλοτε θρύλος της γαλλικής ομάδας, Σαν Πιερ Παπέν έσπευσε να υπερασπιστεί τον Έλληνα διεθνή φορ. Συγκεκριμένα, ο Παπέν έκανε λόγω για έλλειψη αυτοπεποίθησης του Μήτρογλου και πως δεν τροφοδοτείται σωστά για να μπορέσει να απειλήσει τα αντίπαλα δίχτυα.

«Είναι περίπλοκο αυτό που συμβαίνει με τον Μήτρογλου. Δεν βλέπω μια ομάδα να παίζει γι’ αυτόν. Είναι παίκτης περιοχής, όπως εμένα στην εποχή μου, που θέλει να τροφοδοτείται.

Θεωρώ ότι είναι ποδοσφαιριστής που δεν έχει αυτοπεποίθηση. Έτσι, ακόμα και τα πιο απλά μπορούν να γίνουν πολύπλοκα. Πρέπει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του. Δεν ξέρω πώς είναι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Εμπιστεύομαι αυτό που βλέπω και δεν πιστεύω ότι η φυσική του κατάσταση είναι προβληματική», ήταν τα λόγια του 54χρονου παλαίμαχου φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ