Ligue 1 : Το παλεύει για Μίτροβιτς η Μπορντό

Ligue 1 : Το παλεύει για Μίτροβιτς η Μπορντό

Για την απόκτηση του «αλμυρού» Αλεξάνταρ Μίτροβιτς κινείται η Μπορντό, με τον Σέρβο επιθετικό να έχει ακουστεί προ ημερών και για τον Ολυμπιακό.

Σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή της στην Ligue 1 έχει μπει η Μπορντό, καθώς μετά το πέρας των πρώτων 19 αγωνιστικών του γαλλικού πρωταθλήματος βρίσκεται στην 15η θέση με 20 βαθμούς (όσους έχει και η πρώην ομάδα του Όσκαρ Γκαρσία, Σεντ-Ετιέν, με χειρότερο όμως συντελεστή τερμάτων), ούσα μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Γιρονδίνοι δεν έχουν από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, πέραν όμως του 20χρονου Βραζιλιάνου Μάλκομ δεν διαθέτουν άλλον αξιόπιστο σκόρερ. Ως εκ τούτου, η διοίκηση του συλλόγου έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός φορ που θα κάνει τη διαφορά και με τα γκολ του θα βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει την παραμονή της.

Εδώ, έρχεται το ραδιοφωνικό δίκτυο RMC, να εμπλέξει τον γαλλικό σύλλογο με τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς. Όπως μετέδωσε ο ιστορικός σταθμός, άνθρωποι της Μπορντό έχουν ανοίξει έναν πρώτο κύκλο διαπραγματεύσεων, σχετικά τόσο με τις απαιτήσεις της Νιούκαστλ, όσο και αυτές του Σέρβου φορ. «Το deal είναι δύσκολο ακόμα και για δανεισμό, λόγω του υψηλού κόστους, θα γίνει όμως μια προσπάθεια», ανέφερε.

O 23χρονος υψηλόσωμος φορ έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, την ώρα που οι Πειραιώτες κοιτάνε στην αγορά για επιθετικό, θα πρέπει όμως να σημειωθεί πως η Νιούκαστλ τον είχε αποκτήσει έναντι περίπου 15 εκατ. ευρώ προ διετίας από την Άντερλεχτ, συνεπώς οι απαιτήσεις της θα είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ