Ρούντι Γκαρσία : «Εμπιστεύομαι τον Μήτρογλου»

Ρούντι Γκαρσία : «Εμπιστεύομαι τον Μήτρογλου»

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία φρόντισε να στηρίξει τον Κώστα Μήτρογλου, λέγοντας πως εμπιστεύεται τον Έλληνα επιθετικό

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει δεχθεί σκληρή κριτική από μερίδα του γαλλικού Τύπου και ειδικά από την εφημερίδα Εκίπ, με πολλά δημοσιεύματα να θεωρούν βέβαιη την αποχώρηση του Έλληνα σέντερ φορ από την ομάδα της Μασσαλίας. Ωστόσο ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου για τον Μήτρογλου και φρόντισε να στηρίξει τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού.

«Ο Μήτρογλου είναι θύμα των περιστάσεων. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Κάθε παίκτης που θα έρχονταν στην ομάδα την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου θα συγκέντρωνε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που θέλω να πω είναι πως εμπιστεύομαι τον Κώστα, όπως εμπιστεύομαι και όλους τους επιθετικούς της ομάδας».

Θυμίζουμε πως πριν από δύο μέρες στενός φίλος του Μήτρογλου μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «Λα Προβένς» για το μέλλον του πρώην «ερυθρόλευκου» στράικερ, ξεκαθαρίζοντας πως ο διεθνής επιθετικός δεν σκοπεύει να φύγει από την Μαρσέιγ τον Γενάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ