«Δεν φεύγει ο Μήτρογλου από την Μαρσέιγ»

«Δεν φεύγει ο Μήτρογλου από την Μαρσέιγ»

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι αποφασισμένος να μείνει στην Μαρσέιγ, σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν από το περιβάλλον του παίκτη στον γαλλικό Τύπο

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την Μαρσέιγ και τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου (κυρίως της Εκίπ) αναφέρουν πως ο Έλληνας επιθετικός θα φύγει από την ομάδα της Μασσαλίας την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτός πάντως που φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη είναι ο ίδιος ο Μήτρογλου, αν κρίνει κάποιος απ’ αυτά που έλεγαν στο περιβάλλον του διεθνούς φορ. Μάλιστα χαρακτηριστικό ρεπορτάζ φιλοξενεί η εφημερίδα Λα Προβένς.

«Πολλοί λένε ότι ο Κώστας θα φύγει από την Μαρσέιγ πριν το τέλος της σεζόν, αλλά δεν είναι αλήθεια. Να είστε σίγουροι πως θα μείνει στην ομάδα και θα δώσει το 100% για να βοηθήσει την Μαρσέιγ. Έχει δεχθεί πολύ σκληρή κριτική και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως είχε πρόβλημα τραυματισμού όταν πήγε στην Ολιμπίκ. Οι εφημερίδες γράφουν πως θα πάρει μεταγραφή αλλά ο Κώστας θα μείνει στο Βελοντρόιμ. Είναι μαχητής, δεν το βάζει κάτω και θα παλέψει για να δείξει πως έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας», λένε από το περιβάλλον του Μήτρογλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ