Παρί Σεν Ζερμέν : Με gps στις διακοπές οι ποδοσφαιριστές της

Παρί Σεν Ζερμέν : Με gps στις διακοπές οι ποδοσφαιριστές της

Πρόγραμμα διατροφής, πρόγραμμα εκγύμνασης και gps, προκειμένου να παρακολουθείται η διακύμανση του βάρους τους. Οι ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Οι διακοπές στις γιορτές των Χριστουγέννων, είναι μια περίοδος που προσφέρεται για παραπάνω φαγητό. Το παραπάνω φαγητό όμως μεταφράζεται σε αύξηση βάρους και στην Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν να αποφύγουν το ενδεχόμενο οι ποδοσφαιριστές να γυρίσουν με παραπανίσια κιλά.

Για το λόγο αυτό, επιστρατεύτηκε η τεχνολογία. Σύμφωνα με τη Le Parisien, το ιατρικό επιτελείο του γαλλικού συλλόγου μοίρασε σε κάθε ποδοσφαιριστή ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής, ένα πρόγραμμα εξατομικευμένης προπόνησης με βάσει το χρόνο που έχουν αγωνιστεί, αλλά και ένα GPS, μέσω του οποίου θα παρακολουθεί τη διακύμανση του βάρους τους.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, κανείς από τους παίκτες του Ουνάι Έμερι δεν επιτρέπεται να πάρει πάνω από ένα κιλό, ενώ κατά την επιστροφή τους στη «βάση», θα γίνει αναλυτικός έλεγχος προκειμένου να ελεγχθεί το αν τήρησαν τις οδηγίες.

Οι ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησαν τις διακοπές τους την περασμένη Παρασκευή (22/12) και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη δεύτερη μέρα του νέου έτους, αντιμετωπίζοντας πέντε ημέρες αργότερα τη Ρεν εκτός έδρας, για τη φάση των 64 του Κυπέλλου Γαλλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ