Παραμονή για Τουλούζ με σκόρερ τον Ντουρμάζ, αγωνίστηκε ο Λάτσι

Παραμονή για Τουλούζ με σκόρερ τον Ντουρμάζ, αγωνίστηκε ο Λάτσι

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Τζίμι Ντουρμάζ ήταν ο σκόρερ της νίκης με 1-0 υπέρ της Τουλούζ η οποία παρέμεινε στην μεγάλη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Πήρε χρόνο συμμετοχής ο Καζίμ, στον πάγκο έμεινε ο Καμαρά.

Την παραμονή της στη Ligue 1 εξασφάλισε η Τουλούζ, καθώς επικράτησε με 1-0 της Αζαξιό εντός έδρας στα μπαράζ ανόδου/παραμονής της Γαλλίας. Αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τη νίκη της με 3-0 στο πρώτο ματς εκτός έδρας, χάρισε τη σωτηρία στην ομάδα του Τζίμι Ντουρμάζ.

Μάλιστα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης, ανοίγοντας το σκορ στο 88΄. Ο Σουηδός επιθετικός μπήκε αλλαγή στο 57’ αντί του Όλα Τόιβονεν.

Για την Αζαξιό, ο Καζίμ Λάτσι που αγωνίστηκε στην γαλλική ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, ωστόσο αντικαταστάθηκε στο 61’ από τον Γιόχαν Καβάλι.

Οσο για τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στους ερυθρόλευκους, ήταν στην αποστολή, ωστόσο αυτή τη φορά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ