Τοβέν : «Ο Μήτρογλου είναι αυθεντικός επιθετικός»

Τοβέν : «Ο Μήτρογλου είναι αυθεντικός επιθετικός»

Ο συμπαίκτης του Κώστα Μήτρογλου, Φλοριάν Τοβέν, δήλωσε ότι θεωρεί τον 30χρονο Έλληνα έναν αυθεντικό επιθετικό και επισήμανε πως οι τραυματισμοί τον έκαναν να χάσει χρόνο στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Τη στήριξη των συμπαικτών του στη Μαρσέιγ φαίνεται πως έχει κερδίσει ο Κώστας Μήτρογλου. Την ώρα που η γαλλική ομάδα παρουσιάζεται να του έχει βάλει πωλητήριο, κατόπιν επιθυμίας του Ρουντί Γκαρσιά, ο Φλοριάν Τοβέν δήλωσε ότι θεωρεί τον 30χρονο Έλληνα έναν αυθεντικό επιθετικό. Μάλιστα, επισήμανε πως οι τραυματισμοί έκαναν τον πρώην άσο της Μπενφίκα να χάσει χρόνο στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

«Ο Κώστας είναι καλός παίκτης. Είναι κρίμα που είχε τραυματισμούς. Έχασε χρόνο. Τον γνώρισα καλύτερα στην προπόνηση και είδα κάποια πράγματα. Όταν του παρουσιάζεται μια ευκαιρία, την εκμεταλλεύεται. Είναι αυθεντικός επιθετικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 25χρονος εξτρέμ.

Ο Μήτρογλου πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις και πέτυχε 13 γκολ με την ομάδα της Μασσαλίας τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ανεβάζοντας σημαντικά την απόδοσή του στο δεύτερο μισό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ