Ο Ντουρμάζ «πλήγωσε» Καμαρά και Λάτσι

Ο Ντουρμάζ «πλήγωσε» Καμαρά και Λάτσι

Ο Σουηδός, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, νίκησε τους ερυθρόλευκους Λάτσι και Καμαρά στον πρώτο αγώνα ανόδου/παραμονής στο Γαλλικό πρωτάθλημα.

Βαριά ήττα με 3-0 από τη Τουλούζ γνώρισε η Αζαξιό στον πρώτο αγώνα μπαράζ ανόδου/παραμονής της Γαλλίας. Το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Μοντπελιέ και όχι στην Κορσική λόγω τιμωρίας.

Έτσι λοιπόν η ομάδα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Τζίμι Ντουρμάζ (ξεκίνησε βασικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο 66′ από τον Τοϊβόνεν), πήρε σαφέστατο προβάδισμα για την παραμονή της στη Ligue 1.

Αντιθέτως ο δανεικός από τους Πειραιώτες στην Αζαξιό Καζίμ Λάτσι και ο… προσεχώς ερυθρόλευκος (από το καλοκαίρι) Μαντί Καμαρά δεν τα κατάφεραν. Ο 21χρονος μεσοαμυντικός Καμαρά αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ ο 22χρονος Αλβανός μέσος Λάτσι, πέρασε ως αλλαγή στο 69’ αντί του Γιόχαν Καβάλι.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μαξ Αλέν Γκραντέλ στο 45′, ενώ στο 0-2 έγινε στο 51′ από τον Κρίστοφερν Ζουλιέν. Στο 76′ ο Γιάγα Σανόγκο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Τουλούζ κάνοντας το 3-0, το οποίο παρέμεινε ως το φινάλε.

Να σημειώσουμε πως ο Λάτσι αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 76′.

Το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 27 του μηνός στην έδρα της Τουλούζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ