Τούχελ : «O Νεϊμάρ δεν χρειάζεται ειδική μεταχείριση»

Τούχελ : «O Νεϊμάρ δεν χρειάζεται ειδική μεταχείριση»

Για τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε νέος προπονητής της γαλλικής ομάδας, Τόμας Τούχελ.

Ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, μίλησε για τον Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από τον σύλλογο. Ο πρώην τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ανέφερε ότι ο Βραζιλιάνος σταρ είναι «καλλιτέχνης που δεν έχει ανάγκη από ιδιαίτερη μεταχείριση».

Το μέλλον του Νεϊμάρ έχει συζητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα, παρά το γεγονός ότι μετακόμισε στο Παρκ ντε Πρενς μόλις έναν χρόνο πριν από την Μπαρτσελόνα και επόμενος προορισμός υποτίθεται ότι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

«Κατά τη γνώμη μου, οι μεγάλοι παίκτες είναι εκείνοι που δουλεύουν περισσότερο. Δεν φοβάμαι καθόλου να προπονήσω σταρ. Βρέθηκα με τον Νεϊμάρ την περασμένη Κυριακή. Ηταν μία σημαντική συνάντηση», εξήγησε ο Γερμανός τεχνικός.

«Είναι ένας καλλιτέχνης, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και παίκτης – κλειδί για τους αγώνες μας. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Είδα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Είναι ένας παίκτης πάνω στον οποίο θα χτίσουμε την ομάδα, έτσι ώστε να μπορεί να εκφράζεται όπως του αρέσει», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ