Ήρωας ανόδου ο Μαντί Καμαρά! (vid)

Ήρωας ανόδου ο Μαντί Καμαρά! (vid)

Σε ένα ματς με απίστευτη εξέλιξη, ο Μαντί Καμαρά της Αζαξιό, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, σκόραρε στο 125’ (2-2) στο μπαράζ ανόδου κόντρα στην Χάβρη και βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει στα πέναλτι!

Η Αζαξιό υποδέχτηκε την Χάβρη στο Φρανσουά Κοτί, στο πλαίσιο των μπαράζ υποβιβασμού-ανόδου στη Ligue 1. Οι δύο ομάδες της Ligue 2 κοντραρίστηκαν σε ένα απίστευτο ματς με νικήτρια την Αζαξιό, η οποία τώρα θα αντιμετωπίσει την Τουλούζ, με τον νικητή να αγωνίζεται τη νέα χρονιά στα… σαλόνια του γαλλικού πρωταθλήματος.

Αν τελικά η Αζαξιό τα καταφέρει, θα το χρωστάει σε μεγάλο βαθμό στον Μαντί Καμαρά, που από το καλοκαίρι θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού ο 21χρονος μέσος από τη Γουινέα πέτυχε γκολ στην εκπνοή της παράτασης στέλνοντας το ματς στα πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17’ με γκολ του Ζιμπέρ, για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 36’, άλλος ένας παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον επιθετικό, Ζαν Φιλίπ Ματετά.

Το ματς τελικά οδηγήθηκε στην παράταση και η Αζαξιό έπαιχε με 10 μετά την παοβολ’ή του Κουταντέρ (108′). Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα με τον Ματετά να σκοράρει και πάλι στο 111’ για το 2-1 της Χάβρης. Λίγο αργότερα (114’) σε μια φάση με πολλά νεύρα και ένταση αποβλήθηκε ο Ματετά μαζί με τον Μπεν για τη Χάβρη και ο Σενάμπ για την Αζαξιό.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι άρχησαν να πιέζουν για το γκολ της ισοφάρισης και τελικά το βρήκαν με τον Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα μπήκε μόλις στο 105’ και στην τελευταία φάση της παράτασης (120+5’) σκόραρε με μια βολίδα και έστειλε το ματς στα πέναλτι.

Εκεί οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι με τον Καζίμ Λάτσι που επίσης ανήκει στον Ολυμπιακό (μπήκε ως αλλαγή στο 65’) και τον Καμαρά να ευστοχούν σε πέναλτι, στο 5-3 της διαδικασίας που έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην Αζαξιό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ