Σκόραρε ο Μήτρογλου, αλλά η Μαρσέιγ έχασε την έξοδο στο Champions League

Σκόραρε ο Μήτρογλου, αλλά η Μαρσέιγ έχασε την έξοδο στο Champions League

Ο Ελληνας στράικερ σκόραρε στο 2-1 επί της Αμιάν, αλλά η Λυών κέρδισε τη Νις (3-2) και κατέκτησε την 3η θέση που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε το παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Αμιάν στον Κώστα Μήτρογλου, καθώς ο Ελληνας στράιερ σκόραρε, αλλά η ομάδα του έχασε την 3η προνομιούχα θέση, η οποία οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Οι Μασσαλοί πριν την έναρξη της 38ης αγωνιστικής, ήταν στην 4η θέση με 74 πόντους, έναν λιγότερο από την 3η Λυών (75 π.) και περίμεναν ένα δώρο από την Νις, προκειμένου να πάρουν την 3η θέση και το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τελικά, το δώρο δεν ήρθε ποτέ, με τη Νις να χάνει στην έδρα της Λυών με 3-2.

Ετσι, η νίκη που πέτυχε η Μαρσέιγ επί της Αμιάν με 2-1 ήταν χωρίς αντίκρισμα, με την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην 4η θέση. Οσον αφορά στον Κώστα Μήτρογλου, ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού πέτυχε το 9ο γκολ του στη φετινή Λιγκ 1 και απέδειξε για μια ακόμα φορά την εκτελεστική του δεινότητα.

Στα άλλα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, η πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε 0-0 με την Καέν, η Μονακό νίκησε με 3-0 στην έδρα της Τρουά, ενώ η Μπορντό εκτός έδρας επικράτησε με 4-0 της Μετς. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ πήρε το εισιτήριο για το Europa League, ενώ η Τρουά υποβιβάστηκε και η Τουλούζ θα δώσει αγώνες μπαράζ για να παραμείνει στην κατηγορία.

Tα αποτελέσματα της 38ης αγωνιστικής: 

Καέν-Παρί Σεν Ζερμέν 0-0
Ντιζόν-Ανζέ 2-1
Λιόν-Νις 3-2
Μαρσέιγ-Αμιάν 2-1
Μετς-Μπορντό 0-4
Ναντ-Στρασβούργο 1-0
Ρεν-Μονπελιέ 1-1
Σεντ Ετιέν-Λιλ 5-0
Τουλουζ-Γκινγκάμπ 2-1
Τρουά-Μονακό 0-3

Δείτε τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ