Παρί Σεν Ζερμέν : Θέλει 322 εκατομμύρια ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν : Θέλει 322 εκατομμύρια ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νεϊμάρ

Εκατό εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από όσα είχε ξοδέψει για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ θέλει η Παρί προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως έχει βάλει τιμή πώλησης στον Νεϊμάρ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή που είναι πιο «ζεστή» στο να τον αποκτήσει, ωστόσο πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη της.

Αυτό διότι οι Παριζιάνοι θέλουν 322 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν να φύγει από την ομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας ABC. Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η Παρί τίναξε την μπάνκα στον αέρα δαπανώντας 222 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από την Μπαρτσελόνα και να τον ντύσει με τα χρώματα του συλλόγου.

Ο Βραζιλιάνος σταρ δεν φαίνεται ικανοποιημένος στην Παρί και ψάχνεται για την επιστροφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Ρεάλ από την πλευρά της θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί με την Παρί για το κόστος. Οι Μαδριλένοι προσφέρουν 250 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το δημοσίευμα και μένει να δούμε τι νέο θα προκύψει από την πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση του 26χρονου σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ