Παρί Σεν Ζερμέν : Ετοιμάζει πρόταση για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Παρί Σεν Ζερμέν : Ετοιμάζει πρόταση για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Την περίπτωση του Μίλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο εξετάζει η Παρί Σεν Ζερμέν και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Με την ανακοίνωση της πρόσληψης του Τόμας Τούχελ, άρχισε και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νταμπλούχου Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν. Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι, θα είναι αυτό του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς.

Γεννημένος στην Ισπανία, αλλά διεθνής με την Σερβία, ο 23χρονος άσος της Λάτσιο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Γερμανού τεχνικού. Πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με 47 εμφανίσεις και 15 γκολ και πλέον θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες που κυκλοφορούν στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο παίκτης των λατσιάλι είναι σύμφωνα με τους ειδικούς κορυφαίος μέσος, με πολλά τρεξίματα, τεράστιες φυσικές δυνάμεις, ικανότητα στο σκοράρισμα, αλλά και εξαιρετικός πασέρ. Σύμφωνα λοιπόν με την Equipe ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς δεν αποκλείεται να αποτελέσει μία από τις πρώτες προσθήκες στην εποχή Τούχελ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην ιταλική ομάδα για τον Σέρβο, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως αυτή μπορεί να ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ