Νεϊμάρ : «Κανείς δεν φοβήθηκε περισσότερο από εμένα»

Νεϊμάρ : «Κανείς δεν φοβήθηκε περισσότερο από εμένα»

Ο Νεϊμάρ σχολίασε τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν λίγους μήνες και τόνισε πως ήταν μια από τις δυσκολότερες στιγμές που έχει ζήσει.

«Ξέρω ότι οι φίλαθλοι και γενικά ο κόσμος ανησύχησε. Κανείς όμως δεν ανησύχησε περισσότερο από εμένα. Κανείς δεν φοβήθηκε όσο εγώ»… Με αυτές τις φράσεις τοποθετήθηκε ο Νεϊμάρ -ερωτηθείς για τον τραυματισμό του- σε τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε στον σταθμό «TV Globo».

Εκτός γηπέδων από τις 25 Φεβρουαρίου, όταν και υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, ο 26χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά την χειρουργική επέμβαση που του έγινε στις 3 Μαρτίου προκειμένου ν΄ αποκατασταθεί το πρόβλημα.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή. Μία από τις δυσκολότερες που έχω ζήσει. Κι αυτό, επειδή βρισκόμαστε τόσο κοντά στο όνειρο μου, που είναι το παγκόσμιο κύπελλο», σχολίασε ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία και συνέχισε: «Χάρη στον Θεό, έχω αυτήν την νέα ευκαιρία να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής με την χώρα μου. Είναι ένα όνειρο που έχω από παιδί, είναι ο βασικός στόχος μου. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το δικό μου κύπελλο».

Αν και επισήμως δεν επιβεβαιώνεται οτιδήποτε σχετικό, θεωρείται αρκετά πιθανό, πως η επιστροφή του Νεϊμάρ στα γήπεδα, ενδέχεται να συμβεί στις 3 Ιουνίου και στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης με την Κροατία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ