Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ 3-3

Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ 3-3

Αν και προηγήθηκε 2-0 στο 14’, η Μαρσέιγ υποχρεώθηκε από την αδιάφορη Γκινγκάμπ σε οδυνηρή ισοπαλία που θέτει σε αμφιβολία τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League, αφού χάνει τη μάχη για την τρίτη θέση..

Η Γκινγκάμπ υποδέχτηκε τη Μαρσέιγ στο ματς που άνοιξε την αυλαία για την 37η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση άρχισε εξαιρετικά για τους Μασσαλούς που προηγήθηκαν 2-0 πολύ νωρίς, με γκολ των Ζερμέν (2’) και Τοβάν (14’).

Οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση και μείωσαν σε 2-1 με γκολ του Γκρενιέ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσα στ5ο 52’ και μετά ανέλαβε… δράση ο Μανταντά.

Ο τερματοφύλακας της Μαρσέιγ έκανε πέναλτι στο 66’ και αποβλήθηκε απευθείας από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ο Μπριάντ ήταν ψύχραιμος στο 70’ και ευστόχησε για το 3-2. Οι παίκτες του Ρούντι Γκαρσιά τελικά, το μόνο που κατάφεραν ήταν να σώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας με μια γκολάρα του Τοβάν στο 81’.

Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει την Μαρσέιγ 4η και εκτός θέσεων Champions League (74 βαθμοί) με τις Μονακό (3η -74 βαθμούς) και Λυών (2η -75 βαθμούς) να έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ