«Ματιές» από την Μπορντό στον Ντοσεβί

«Ματιές» από την Μπορντό στον Ντοσεβί

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Τογκολέζο πρώην άσο του Ολυμπιακού!

Έναν πρώην «ερυθρόλευκο» έχει βάλει στο στόχαστρό της η Μπορντό, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό κινείται για την απόκτηση του Ματιέ Ντοσεβί!

Ο Τογκολέζος μεσοεπιθετικός, ο οποίος τη σεζόν 2014-2015 πέρασε από τον Ολυμπιακό, τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Μετς ως δανεικός από την Σταντάρ Λιέγης. Η γαλλική ομάδα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου και ο Ντοσεβί αναμένεται να επιστρέψει στο σύλλογος της Λιέγης.

Ο 30χρονος άσος, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει και από τη γαλλική Βαλενσιέν, τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 30 παιχνίδια με τη φανέλα της Μετς, έχοντας 2 γκολ και 14 ασίστ. Παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε, η γαλλική ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην Ligue 1.

Οι άνθρωποι της Μπορντό εντυπωσιάστηκαν από τη χρονιά που πραγματοποίησε ο Ντοσεβί και όπως αναφέρουν τα Μέσα από το εξωτερικό το καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτησή του. Ο Αφρικανός έχει συμβόλαιο με την Σταντάρ μέχρι το 2020, ωστόσο η Μπορντό εμφανίζεται διατεθειμένη να πληρώσει για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ