Παρί Σεν Ζερμέν : Ο Ντι Μαρία δεν γνωρίζει αν θα βρίσκεται στην ομάδα του χρόνου

Παρί Σεν Ζερμέν : Ο Ντι Μαρία δεν γνωρίζει αν θα βρίσκεται στην ομάδα του χρόνου

Ο Άνχελ Ντι Μαρία, αισθάνεται αδικημένος από τον Έμερι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Παρί.

Παρά το γεγονός ότι μετά την άφιξη των Νειμάρ και Μπαπέ στο Παρίσι, βρέθηκε στον πάγκο, ο Άνχελ Ντι Μαρία κατάφερε να «γράψει» 28 συμμετοχές στη Ligue1 με 11 γκολ και 6 ασίστ. Σε δηλώσεις του στο γαλλικό περιοδικό «france football», δεν δίστασε να δηλώσει δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του, ενώ εμφανίστηκε αινιγματικός για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντι Μαρία

Για τον παραγκωνισμό του: «Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν βρίσκομαι στις πρώτες επιλογές, γιατί ήμουν σε καλή κατάσταση. Ήμουν «καυτός» διότι είχα το αίσθημα πως θα μπορούσα να παίζω, έστω ως αλλαγή, αλλά δεν είχα την ευκαιρία»

Όσον αφορά την παραμονή του στο Παρίσι, ο Αργεντινός ήταν αινιγματικός για το μέλλον του: «Δεν γνωρίζω αν θα είμαι στην Παρί την επόμενη σεζόν. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ περίεργο. Είμαι χαρούμενος εδώ (σ.σ. στο Παρίσι) αλλά η ομάδα θα χρειαστεί να φέρει νέους παίκτες, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να πουλήσει κάποιους άλλους παίκτες».

Για τον Νεϊμάρ: «Έδωσε αίγλη στην ομάδα και στο πρωτάθλημα. Είχε 6 απίστευτους μήνες, μαζί με τον Καβάνι, τον Μπαπέ και τους υπόλοιπους που έπαιζαν μαζί του.

Για τη δυναμική του Γαλλικού πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα μοιάζει αρκετά με αυτό της Πορτογαλίας. Είναι πολύ δυνατή διοργάνωση. Οι μικρότερες ομάδες είναι δυνατές στην έδρα τους και παίζουν με ενθουσιασμό στα εκτός έδρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ