Αγωνία για Μήτρογλου

Αγωνία για Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Ανζέ και θα μείνει εκτός τουλάχιστον δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για τον τελικό του Europa League, εφόσον η γαλλική ομάδα περάσει τη Σάλτσμπουργκ.

Η Μαρσέιγ «στραβοπάτησε» εκτός έδρας κόντρα στην Ανζέ (1-1) για την 35η ημέρα του γαλλικού πρωταθλήματος κι έχασε την ευκαιρία να πιάσει την Μονακό στην 3η θέση της κατάταξης που δίνει και το δικαίωμα συμμετοχής στο Champions league της επόμενης περιόδου.

Ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε αλλαγή στο 81ο λεπτό, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ το κακό είναι ότι τραυματίστηκε, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο εβδομάδων.

Αυτό σημαίνει πως ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού θα χάσει σίγουρα τον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Σάλτσμπουργκ για το Europa League στην Αυστρία, ενώ τίθεται σε αμφιβολία και η παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης στη Λιόν (16/5), εφόσον οι παίκτες του Ρούντι Γκαρσία καταφέρουν να προκριθούν επί των Αυστριακών (2-0 το πρώτο παιχνίδι στη Μασσαλία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ