Παρί Σεν Ζερμέν : Παρελθόν ο Έμερι

Παρί Σεν Ζερμέν : Παρελθόν ο Έμερι

Ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι.

Η Παρί Ζεν Ζερμέν βρίσκεται και επίσημα πλέον σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Ουνάι Έμερι θα αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του από τον πάγκο του συλλόγου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

«Έχω ενημερώσει τους παίκτες μου ότι μετά το ραντεβού που είχα με τον πρόεδρο της ομάδας και τον τεχνικό διευθυντή, αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας μετά το τέλος της σεζόν.», είπε χαρακτηριστικά.

Το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών ήταν αν μη τι άλλο γνωστό, με αρκετά ονόματα να έχουν ακουστεί για την αντικατάστασή του. Επικρατέστερος είναι ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο για την ώρα.

Ο Έμερι αποτελεί παρελθόν έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στην Παρί και ο κύριος λόγος της απομάκρυνσής του είναι η αποτυχία της ομάδας στο φετινό Champions League. Ο Αλ Κελαϊφί δαπάνησε σωρεία χρημάτων το περασμένο καλοκαίρι έχοντας το όνειρο της κατάκτησης της Ευρώπης, με αποκορύφωμα το ποσό-ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ για να φέρει στο Παρίσι τον Νεϊμάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ