Παρί Σεν Ζερμέν : Αυτό θέλουν οι πρωταθλητές Γαλλίας

Παρί Σεν Ζερμέν : Αυτό θέλουν οι πρωταθλητές Γαλλίας

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν, ενόψει του καλοκαιριού φαίνεται πως βρίσκεται ο Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους.

Το πρωτάθλημα το πήρε, αλλά, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν λέει να χαλαρώσει. Οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου από τώρα έχουν ξεκινήσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους, ενόψει της νέας σεζόν και πως θα κατακτήσουν εκτός από την κορυφή της Γαλλίας και εκείνη της Ευρώπης.

Γι’ αυτό το λόγο και οι Παριζιάνοι θέλουν να κάνουν δικό τους τον Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους. Ο αριστερός μπακ και φέτος έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις με τους Μπιανκονέρι, με αποτέλεσμα να κάνει τους Γάλλους να τον έχουν πρώτο και καλύτερο στη μεταγραφική τους λίστα, ενόψει του καλοκαιριού.

Ωστόσο, η περίπτωση του έμπειρου αμυντικού μόνο εύκολη δεν φαντάζει. Ο Σάντρο έχει συμβόλαιο με τους Ιταλούς ως το καλοκαίρι του 2020 με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να φτάνει τα 70 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Γι’ άλλες ομάδες μπορεί το εν λόγω χρηματικό ποσό να ήταν αποτρεπτικό, αλλά, για τους διοικούντες την Παρί δεν ισχύει κάτι τέτοιο, όπως έχουν δείξει και κατά το παρελθόν. Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Σάντρο να δώσει τα χέρια με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ