Παρί Σεν Ζερμέν : «Θα φύγει ο Έμερι», είπε ο Μενιέ

Παρί Σεν Ζερμέν : «Θα φύγει ο Έμερι», είπε ο Μενιέ

Την αποχώρηση του Ουνάι Έμερι από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν προανήγγειλε ουσιαστικά με δηλώσεις του ο αμυντικός του γαλλικού συλλόγου, Τομά Μενιέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είδε το όνειρο για ευρωπαϊκή διάκριση να σβήνει νωρίς για μια ακόμη χρονιά, με τον Νασέρ αλ Κελαϊφί να ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλαγές που αναμένεται να ξεκινήσουν από την αντικατάσταση του Ουνάι Έμερι.

Ο Βάσκος κόουτς δεν μπόρεσε να οδηγήσει τους Παριζιάνους πέρα από τους 16 του κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν (το συμβόλαιό του άλλωστε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι), με τον Βέλγο αμυντικό της ομάδας, Τομά Μενιέ, να προαναγγέλλει ουσιαστικά την αποχώρηση του 46χρονου προπονητή.

«Δεν είμαι 18 χρονών, είμαι πια 26, και πρέπει να ξέρω ότι έχω θέση σε μία ομάδα για να θελήσω να δεσμεύσω το μέλλον μου μαζί της. Στη φάση αυτή περιμένω, επειδή το καλοκαίρι θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην Παρί, όπως για παράδειγμα ο προπονητής», ανέφερε αρχικά ο διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας.

«Μπορεί λοιπόν τη νέα χρονιά να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Θα πρέπει να προσαρμοστώ, αλλά σίγουρα η αυτοπεποίθησή μου είναι πολύ περισσότερη σε σχέση με την προηγούμενη διετία. Κοιτάζω το μέλλον χωρίς πίεση, άλλωστε έχω βελτιωθεί από τότε που ήρθα στην Παρί», πρόσθεσε ο Μενιέ που μετρά φέτος 25 συμμετοχές, πέντε γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ