Μάλκομ : «Μαθαίνω αγγλικά, το καλοκαίρι θα αποφασίσω για το μέλλον μου»

Μάλκομ : «Μαθαίνω αγγλικά, το καλοκαίρι θα αποφασίσω για το μέλλον μου»

Εν μέσω φημών για έντονο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου, ο Μάλκομ μίλησε στο Sky Sports Germany για το μέλλον του, επισημαίνοντας πως «θέλω να παίξω σε ένα κορυφαίο κλαμπ της Ευρώπης, να κερδίσω το Champions League και να εκπροσωπήσω την Εθνική Βραζιλίας».

Θεωρείται από τα next best thing του γαλλικού ποδοσφαίρου, η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 45 εκατομμύρια ευρώ και στα 21 του, διανύει τη δεύτερη σεζόν του ως βασικό στέλεχος στην ενδεκάδα της Μπορντό. Οι εμφανίσεις του Μάλκομ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου να είναι μερικές εκ των οποίων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Οι «Γιρονδίνοι» δεν ενέδωσαν τον Γενάρη, έχουν αρχίσει, όμως, να συμβιβάζονται με την ιδέα ότι θα χάσουν τον Βραζιλιάνο εξτρέμ το καλοκαίρι.

Ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται κατά βάση στο δεξί φτερό της επίθεσης και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021 (υπέγραψε την επέκταση τον περασμένο Σεπτέμβριο), μίλησε στο Sky Sports Germany και αναφέρθηκε στο μέλλον του, εκφράζοντας την επιθυμία του να παίξει σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ.

«Θέλω να παίξω σε ένα κορυφαίο κλαμπ της Ευρώπης, να κερδίσω το Champions League και να εκπροσωπήσω την Εθνική Βραζιλίας. Αν παίζω σε ένα μεγάλο κλαμπ, τότε οι πιθανότητές μου θα αυξηθούν. Θέλω να ευχαριστήσω την Μπορντό για όλα. Πρώτα θέλω να τελειώσω τη σεζόν με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και μετά να καθίσω να συζητήσω με τον μάνατζερ και την οικογένειά μου. Μαζί, θα πάρουμε την απόφαση», ανέφερε αρχικά.

«Μαθαίνω Αγγλικά, γιατί είναι η πιο σημαντική γλώσσα. Όπου και αν είσαι, μπορείς να συνεννοηθείς με Αγγλικά. Οπότε, είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Έμαθα πολύ γρήγορα την γλώσσα, δεν αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Τα γαλλικά ήταν πιο δύσκολα. Θα μπορούσα να ζήσω στην Αγγλία, νομίζω όμως πως μπορώ να προσαρμοστώ παντού», πρόσθεσε, κάνοντας… ντρίπλα σε ερώτηση για το αν προτιμά την Premier League ή κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Όσο για την Μπάγερν Μονάχου; «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο. Αν έπαιζα εκεί, θα ήταν ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα. Όλοι ξέρουν αυτή την ομάδα. Αν σκέφτονται εμένα, τότε αυτό με κάνει χαρούμενο. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά έτσι ώστε μια τέτοια μετεγγραφή να γίνει κάποτε πραγματικότητα».

https://www.youtube.com/watch?v=TG9a9xCl0mM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ