Συμβουλές Ντρογκμπά σε Νεϊμάρ

Συμβουλές Ντρογκμπά σε Νεϊμάρ

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μίλησε για την Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία συνέστησε υπομονή για την προσπάθειά της να κατακτήσει το Champions League, ενώ έδωσε συμβουλές και στον Νεϊμάρ.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά συνέστησε υπομονή στην Παρί Σεν Ζερμέν στην προσπάθειά της να κατακτήσει το Champions League, αλλά και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο Νεϊμάρ μπορεί να κατακτήσει την «Χρυσή Μπάλα». Από την Κολομβία, όπου βρίσκεται με τον διεθνή οργανισμό Ειρήνης και Αθλητισμού, έδωσε συμβουλές επιβίωσης.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο της Τσέλσι», είπε ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, που κατέκτησε με την Τσέλσι το Champions Leaghue το 2012.

«Πήγαμε σε ημιτελικούς και έναν τελικό (2008) πριν φτάσουμε εκεί. Χρειάζεται χρόνος και δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη ομάδα που κερδίζει αυτό το τρόπαιο», είπε την Le Parisien.

Σύμφωνα με τον 40χρονο επιθετικό, ο οποίος εξακολουθεί να παίζει με την Phoenix Rising στην δεύτερη κατηγορία του MLS, το κλειδί είναι η σταθερότητα.

«Αυτή είναι μια από τις βάσεις της επιτυχίας. Η Τσέλσι, χρόνο με το χρόνο, έκανε εξαιρετική δουλειά. Οσο για τον Νεϊμάρ, μπορεί να κερδίσει την χρυσή μπάλα ως παίκτης της Παρί», πρόσθεσε ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ