Νις : Πουλάει Μπαλοτέλι, αλλά με τους δικούς της όρους

Νις : Πουλάει Μπαλοτέλι, αλλά με τους δικούς της όρους

Ο Μάριο Μπαλοτέλι διανύει μια αξιοπρόσεκτη σεζόν με τη φανέλα της Νις, ο Μίνο Ραϊόλα «ψάχνεται» για την επιστροφή του στην Ιταλία, ο γαλλικός σύλλογος όμως δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Το καλοκαίρι του 2016 η Νις πήρε το ρίσκο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ. Ένα ρίσκο μεγάλο, λόγω της ιδιότροπης συμπεριφοράς του Ιταλού, το οποίο όμως της βγήκε. Ο «Super Mario»… κούμπωσε στην Κυανή Ακτή, έχοντας πετύχει σε αυτό το διάστημα 39 γκολ σε 59 συμμετοχές.

Την ώρα που ο Μίνο Ραϊόλα ψάχνει νέα ομάδα για τον πελάτη του (η Νάπολι φέρεται να είναι η πιο σοβαρά ενδιαφερόμενη), η Νις φέρεται να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της αποχώρησης του Μπαλοτέλι, δεν θα συναινέσει όμως για την πώλησή του, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Φυσικά, είναι δεδομένο ότι θα ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει στη συνεργασία τους, επεκτείνοντας το συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο (το τρέχων εκπνέει σε τρεις μήνες).

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι απαιτήσεις των διοικούντων του γαλλικού συλλόγου ανέρχονται στα 10.000.000 ευρώ, ένα ποσό το οποίο θεωρούν ικανοποιητικό προκειμένου να βγουν στην αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Με δηλώσεις τους, ο Λουσιέν Φαβρ (προπονητής) και Ζαν-Πιερ Ριβέρ (πρόεδρος) παραδέχθηκαν μάλιστα μετά το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν πως ο 27χρονος πλέον επιθετικός είναι μάλλον απίθανο να δεχθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του πέραν του 2019, καθώς μετά από μια διετία στη Νις ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ