Μπαλοτέλι : «Η Παρί είναι στο επίπεδο της Γκινγκάμπ»

Μπαλοτέλι : «Η Παρί είναι στο επίπεδο της Γκινγκάμπ»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σε δηλώσεις του σε γαλλικά μέσα απαξίωσε την Παρί Σεν Ζερμέν, λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση με τη Νις. Ο «τρελο-Μάριο» τόνισε ότι η ομάδα του Νεϊμάρ και του Καβάνι είναι στο επίπεδο της Γκινγκάμπ! Ο Μπαλοτέλι θέλησε φυσικά να τραβήξει επάνω του τα βλέμματα με τη δήλωσή του και μένει να […]

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σε δηλώσεις του σε γαλλικά μέσα απαξίωσε την Παρί Σεν Ζερμέν, λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση με τη Νις. Ο «τρελο-Μάριο» τόνισε ότι η ομάδα του Νεϊμάρ και του Καβάνι είναι στο επίπεδο της Γκινγκάμπ!

Ο Μπαλοτέλι θέλησε φυσικά να τραβήξει επάνω του τα βλέμματα με τη δήλωσή του και μένει να δούμε εάν θα δώσουν απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου οι Παριζιάνοι ή εκείνος τους αποστομώσει εντελώς.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι απλά μια ομάδα της Ligue 1, είναι στο ίδιο επίπεδο με την Γκιγκνάμπ. Μια φορά τους είδα αυτή τη χρονιά απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και άξιζαν την ήττα. Είναι ντροπιαστικό να μένει εκτός Champions League τόσο γρήγορα. Τα χρήματα αγοράζουν παίκτες αλλά όχι ομάδες.», είπε χαρακτηριστικά.

https://twitter.com/brfootball/status/975326162183512064

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ