Παρί Σεν Ζερμέν : Πρόταση 50 εκατομμυρίων για Ντοναρούμα

Παρί Σεν Ζερμέν : Πρόταση 50 εκατομμυρίων για Ντοναρούμα

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κάνει δικό της τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα το καλοκαίρι, καταθέτοντας -σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ- την πρώτη επίσημη πρότασή της προς την Μίλαν, ύψους 50.000.000 ευρώ.

Μόλις στα 19 του χρόνια ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα διανύει την τρίτη του σεζόν ως βασικός κάτω από τα γκολπόστ της Μίλαν, θεωρείται ο διάδοχος του Μπουφόν στην Ιταλία, το μέλλον του σε συλλογικό επίπεδο, ωστόσο, δεν αποκλείεται να είναι μακριά από την γειτονική μας χώρα.

Παρά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του με τους «ροσονέρι», οι σχέσεις του με διοικούντες και οπαδούς δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, με τους δεύτερους να τον βάζουν στο στόχαστρο μετά την είδηση περί επιθυμίας του για ακύρωση του νέου συμβολαίου λόγω ηθικής κακοποίησης και ψυχολογικής πίεσης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, με τους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου να τον έχουν στην κορυφή της λίστας τους για την ενίσχυση των γκολπόστ. Το ενδιαφέρον των Παριζιάνων είναι σοβαρό, με ΜΜΕ στην Ιταλία να αναφέρουν πως κατατέθηκε μάλιστα ήδη η πρώτη επίσημη πρόταση, ύψους 50.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, η Μίλαν τον θεωρεί «πυλώνα» για την επόμενη μέρα, συνεπώς δύσκολα θα τον παραχωρήσει με μια πρόταση που δεν θα κριθεί «τρελή, η Παρί όμως δεν θα σταματήσει την πίεσή της, με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί να είναι πρόθυμος να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του, μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Την ίδια ώρα, η Μίλαν φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ισπανό τερματοφύλακα της Νάπολι, Πέπε Ρέινα, με τον μίνο Ραϊόλα να τονίζει όποτε ερωτάται για τον Ντοναρούμα (τον οποίο εκπροσωπεί) πώς θα κάνει ότι κρίνεται καλύτερο για την καριέρα του νεαρού τερματοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ