Παρί Σεν Ζερμέν : Πρώτη επιλογή ο Αλέγκρι

Παρί Σεν Ζερμέν : Πρώτη επιλογή ο Αλέγκρι

Τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχουν βάλει στο μάτι οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν κι ετοιμάζουν πρόταση για να τον κάνουν δικό τους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί να δελεάσει τον προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ώστε ο Ιταλός τεχνικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας θα λύσουν τη συνεργασία τους με τον Ουνάι Εμερι στο τέλος της σεζόν, μετά τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις, στις οποίες συγκαταλέγεται μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε, αλλά λέγεται ότι ο Ισπανός είχε αρκετές απαιτήσεις για να πει το ναι.

Φαβορί το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν ο Αντόνιο Κόντε της Τσέλσι, αλλά ούτε αυτός τελικά θα είναι ο νέος τεχνικός των Γάλλων. Αντίθετα, ο Αλέγκρι είναι ένας προπονητής που τα έχει πάει καλά σε αυτό τον τομέα, αφού έχει δύο συμμετοχές στον τελικό της διοργάνωσης τα τρία τελευταία χρόνια.

Έτσι, οι Παριζιάνοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με τον μάνατζερ του, για να διαπιστώσουν κατά πόσο είναι εφικτή η συμφωνία των δύο πλευρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ