Μεγάλο διπλό της Ρεν (vid)

Μεγάλο διπλό της Ρεν (vid)

Η Ρεν επικράτησε εκτός έδρας της Μπορντό με 2-0 και εξακολουθεί να ελπίζει σε ευρωπαϊκή έξοδο.

Η Ρεν πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Μπορντό με 2-0 και εξακολουθεί να ελπίζει στην ευρωπαϊκή έξοδο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Σαρ στο 49’ και ο Γκορκίφ έκανε το 2-0 στο 86’. Η Ανζέρ επικράτησε της Καέν με 3-0, με τον Ταΐ να ανοίγει το σκορ στο 10’ και τον Εκαμπόι να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 43’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ονιάγκ στο 74’.

Χαμός στο φινάλε

Ισόπαλο (2-2) έληξε και το ματς της Τουλούζ με την Στρασμπούρ, με το παιχνίδι να έχει συγκλονιστική εξέλιξη. Ο Μπλαγιάκ άνοιξε το σκορ για την Στρασμπούρ στο 46’ αλλά δύο γκολ του  Σανογκό στο 89’ και στο 90’ έδωσαν το προβάδισμα στην Τουλούζ στο τελευταίο δίλεπτο του ματς. Η Στρασμπούρ όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με γκολ του Μπακαρί Κονέ.

Αμιέν και Τρουά αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ με πέναλτι του Κονατέ στο 38’ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον ίδιο τρόπο, με τον Νιάν να ευστοχεί σε πέναλτι στο 47’.

Η Ντιζόν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90’ κόντρα στην Μονπελιέ (2-2) με τον Σαΐντ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 27’ αλλά η Μονπελιέ ισοφάρισε με τον Σκίρι στο 59’. Ο Σίο έκανε το 2-1 στο 67’ για την Μονπελιέ, αλλά ο Σαΐντ χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα του, στο 90’.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ