Λιλ : Κινήθηκε νομικά κατά των οπαδών της που έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο

Λιλ : Κινήθηκε νομικά κατά των οπαδών της που έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο

Η διοίκηση της Λιλ δεν χαρίστηκε στους οπαδούς της και κινήθηκε νομικά εναντίον τους, καταθέτοντας μήνυση για βία, φθορά περιουσίας και θανατικές απειλές προς τους παίκτες.

Μήνυση σε όλους τους οπαδούς της που εισέβαλαν με το έτσι θέλω στον αγωνιστικό χώρο, λίγο μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Μονπελιέ έκανε η διοίκηση της Λιλ.

Ο γαλλικός σύλλογος δεν χαρίστηκε στους χούλιγκαν που πλέον θα τεθούν αντιμέτωποι με τη γαλλική Δικαιοσύνη με τους Λιλουά να τους κατηγορούν για βία, φθορά περιουσίας και θανατικές απειλές προς τους παίκτες.

Να επισημάνουμε πως ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει ανοίξει από το βράδυ της Κυριακής (11/3) επείγουσα έρευνα για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Πιέρ Μορούα με τον πρόεδρο της Λιλ, Ζεράρδ Λόπεθ να υπόσχεται μία άμεση και δραστική λύση.

Η Λιλ πάει από το κακό στο χειρότερο φέτος στο γαλλικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Μάλιστα, πριν από το ντου στον αγωνιστικό χώρο, οι οπαδοί της ομάδας φώναζαν: «αν υποβιβαστούμε, θα σας θάψουμε», ενώ από την εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο προκλήθηκαν ζημιές στο γήπεδο με τον Τιάγκο Μάια να έχει καταγγείλει ότι ένας από τους εισβολείς προσπάθησε να τον χτυπήσει με κλωτσιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ